Verzenden,Retourneren en Levertijd.

Verzendkosten:

Voor alle bestellingen binnen NL betaalt u €4.50 verzendkosten.
Verzendkosten zijn inclusief BTW


Verzenden naar België kost: 7,75
Verzenden naar Duitsland kost: 7,75
Verzenden naar Finland kost: 22,50

Levertijden

Lifestyle By Leonie probeert uw bestelling binnen 1 werkdag bij u te bezorgen mits u op werkdagen voor 14:00 uur besteld heeft. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. Bij overschrijving per bank word na akkoord van betaling de bestelling verzonden.

Levertijden en transport

a. De op de website of in bevestiging gegeven levertijden gelden bij benadering en worden gegeven in de verwachting dat er geen beletsel aanwezig is.
b. Overschrijding van de opgegeven leveringstermijn geeft geen grond tot schadevergoeding.
c. Aan de op site getoonde aantallen welke van een bepaald product nog in voorraad zijn kunnen
geen rechten worden ontleend, die aantallen gelden slechts als een indicatie.


Bestellen

Wij leveren alle producten uit voorraad, mocht een product plotseling een langere levertijd hebben dan zal dit tijdig worden aangegeven per email of telefonisch.

Bestellingen zelf afhalen
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Vlagtwedde. Zodra uw bestelling voor u klaar staat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor het maken van een afspraak. De bestelling dient van te voren met iDEAL , Paypal of d.m.v bankoverschrijving te worden betaald.

Retourneren / Ruilen

Niet tevreden over uw aankoop/bestelling?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

(Vers) groen / takken /dadeltakken & sale artikelen kunnen niet geretourneerd worden.

Deze kosten bedragen circa* 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder, gelieve te kiezen voor PostNL

*Let op; zware / grote pakketten kunnen qua kosten hoger uitvallen om te retourneren, circa 13.25,- , ondanks dat wij lage verzendkosten van 4.50 hanteren , zijn deze hoge retour kosten voor eigen rekening.

Alle ruilingen en retourneringen dienen per email aan Lifestyle By Leonie kenbaar te worden gemaakt!

Graag bij het retourneren het ingevulde 'retour formulier' welke u vind onder kopje 'Retourneren'  toevoegen aan de retour zending, zodat wij over alle relevante gegevens beschikken om uw retourzending zo snel en correct mogelijk af te ronden.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakkings materialen aan ons geretourneerd worden!

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Aansprakelijkheid

Lifestyle By Leonie is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport.

Alle retour zendingen zijn geheel op eigen risico.

Zorg daarom ook altijd voor een goede,neutrale verpakking. Wanneer na contact met ons, blijkt dat je het pakket retour kunt sturen , frankeer het dan voldoende.

Beschadigd?

Is uw bestelling beschadigd aangekomen? wanneer u aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging kunt zien, neem het product dan niet aan en vraag de bezorger om hier een melding van te maken.
Wanneer u het product toch heeft aangenomen en er later achter komt dat de verpakking beschadigd is, controleer dan of er een defect aan het product is. 
Is dit het geval ,neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via de mail. Als het beschadigd artikel reeds op voorraad is, stuurt Lifestyle By Leonie u een nieuw artikel toe.

Terugbetalingen:
Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Lifestyle By Leonie heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na retourmelding aan u terugbetaald.
 


Retour adres:


Lifestyle By Leonie

Kromme Elleboog 5

9541BS

Vlagtwedde

Groningen.