Vachten & Fake fur

Mooie zachte konijnenvachtjes als decoratie op een tafel en warme zachte schapenvachten, die u als sfeervolle plaid of als vloerkleed kunt gebruiken.


✓ Voor 14:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
✓ Lage verzendkosten en veilig betalen
✓ Klanten geven ons een 9,6!
Sorteren op:
Weergegeven:
IJslandse schapenvacht Dark brown
Prachtige mooie en zachte IJslandse schapenvacht in een unieke donker bruine kleur. Erg mooi over de leuning van een bank of stoel of als vloerkleed voor de openhaard.Maten:On..
€79,95
Konijnenvacht Grijs/wit
Mooie zachte en decoratieve echte konijnenvachtjes in een grijswitte kleur. Erg gezellig op een dienblad, op tafel of boven op een schouw. Hiermee haalt u warmte en gezelligh..
€19,95
Konijnenvacht Wild kleur
Mooie zachte en decoratieve echte konijnenvachtjes in een bruinwitte kleur. Erg gezellig op een dienblad, op tafel of boven op een schouw. Hiermee haalt u warmte en gezellighe..
€19,95
Konijnenvacht Zwart/bruin
Mooie zachte en decoratieve echte konijnenvachtjes in een zwart/bruine kleur. Erg gezellig op een dienblad, op tafel of boven op een schouw,. Hiermee haalt u warmte en gezelli..
€19,95
Ijslandse schapenvacht 'Black'
Prachtige mooie en zachte IJslandse schapenvacht in een unieke zwarte kleur , sommige vachten hebben her en der een witte pluk er tussen.Erg mooi over de leuning van een bank ..
€79,99
IJslandse schapenvacht Grijs
Prachtige wilde IJslandse schapenvacht in een unieke sobere grijze kleur. De vacht heeft lang haar en is heerlijk zacht.Mooi op een stoel of als vloerkleed voor de openhaard.M..
€79,99
Lamsvacht taupe/white
Heerlijk zacht lamsvachtje in een taupe, gemêleerd witte kleur. Erg leuk om op tafel te leggen of over een armleuning.Maten: ongeveer 55 - 70 cmAlle vachtjes zijn uniek  ..
€29,99
Schapenvacht 'Bruin'
Prachtige mooie en dikke bruine schapenvacht.Erg mooi over de leuning van een bank of stoel of als vloerkleed voor de openhaard.Maten:Ong: 110 x 70 cmNB: het betreft een natuu..
€69,99
Schapenvacht 'Bruin/wit'
Prachtige mooie en dikke bruin/witte schapenvacht.Erg mooi over de leuning van een bank of stoel of als vloerkleed voor de openhaard.Maten:Ong: 110 x 65 cmNB: het betreft een ..
€69,99
Tibetaanse lamsvacht grijs 40 cm
Prachtige zachte langharige Tibetaanse lamsvacht. De vacht heeft een handig formaat voor op een bankje of tafeltje, of als zitkussen op een eettafelbankje.Maten: 40 x 40 cmNB:..
€24,95
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10